Siirry sisältöön

Historia

Kuopion Nuorkauppakamari on perustettu
vuonna 1957 ja jäseniä meillä on tällä hetkellä 61.

KNKKvisu_k-8

Vuonna 1957 perustettu Kuopion Nuorkauppakamari on yksi Suomen vanhimmista kamareista sekä koko D‑alueen suurin kamari.

Kamari tekee Kuopion alueella aktiivista yhteistyötä useiden paikallisten yritysten kanssa. Yhteistyötä on viime aikoina tiivistetty myös Kuopion kaupungin kanssa. Kuopion alueen Kauppakamarin kanssa pyrimme edistämään alueen elinvoimaisuutta osallistumalla kauppakamarin eri valiokuntien työhön JC-kilta -valiokuntapaikkojen avulla..

Jäsenistölle Kuopion Nuorkauppakamari tarjoaa aktiivista ja monipuolista toimintaa. Kamari mahdollistaa menestysverkostojen luomisen sekä kehittymiseen iloisessa ja inspiroivassa yhteisössä, elämysten ja hauskuuden kautta.

Vuosikymmeniin mahtuu valtava kirjo erilaisia projekteja. Viime vuosien näkyvimpiä paikallisprojekteista voidaan mainita esimeriksi Joulupuu-keräys, vuosittainen "Vireä Virkamies" -kilpailu sekä PopUp Kuopio.

Olemme ylpeänä esitelleet kotikaupunkiamme muille nuorkauppakamarilaisille järjestämällä Kuopiossa valtakunnallisia kokouksia. Vuoden 2022 syksyllä toimme Kuopioon 500 kokousvierasta Warkauden Nuorkauppakamarin kanssa yhteistyössä järjestettyyn kansalliseen vaalikokoukseen, teemalla "Viestinnän vastaisku". Muita lähivuosien kokoustoteutuksia ovat olleet "Hygge your Career" aluevuosikokous (2019), "Yes, and" johtajuusakatemia (2017) sekä #ISO15 kansallinen vuosikokous (2015, yhteistyössä Siilinjärven nuorkauppakamarin kanssa).

KNKKvisu_k-89_blue
KNKKvisu_k-5

Rennommista jäsentapahtumista mainittakoon jokakesäinen Kaljavesj’-risteily. Tapahtuma on monille perinne, jota ei varmasti jätetä väliin. Kuopion nuorkauppakamarilaiset osallistuvat aktiivisesti myös kansallisiin ja kansainvälisiin kokouksiin.

Savolainen hulluus on ehtymätön luonnonvara, ja huomioarvo kokouksissa taataan muun muassa pinkillä pukeutumisella. Tästä väristä kuopiolaiset tunnistetaan aina Japanissa asti. Väri sointuu kieron savolaisesti myös kamarin strategian 2022–2025 visioon, olla Suomen vetovoimaisin kamari vuonna 2026, jonka projekti‑, koulutus- ja johtamistoiminta on alueellisesti ja kansallisesti merkityksellistä ja tunnettua.